Winnaars snoek competitie 2016

terug naar overzicht

Maandag, 21 november 2016

Jaap Stelder wint de snoek competitie 2016 met 38 vissen, met een totale lengte van 2676 centimeter!

De Rijp 20 November.

Zondag werd de laatste wedstrijd van de snoek / snoekbaars competitie gevist. Ondanks de regen en harde wind was bijna iedereen van de partij.

Rond acht uur gingen alle deelnemers naar hun favoriete visgronden waar zij de laatste punten probeerden binnen te hengelen. 
De regel: je mag vissen waar je wilt, als je maar op tijd terug bent bij Café Oudejans. 

Als de kerkklok half één aangeeft, moeten alle vangstlijsten ingeleverd zijn. Bij latere binnenkomst worden de punten niet geteld. 
Ondanks de barre weeromstandigheden was iedereen op tijd binnen.

Nu was het de taak aan de commissie om de behaalde punten te verwerken tot een eindstand.

Op de eerste plaats is geëindigd Jaap Stelder met 127 punten en 38 vissen (midden op de foto met de wisselbeker). 
Tweede is geworden Bert Bruyn met 119 punten en eveneens 38 vissen (links op de foto). 
Derde is geworden Sjaak van Straaten met 65 punten en 16 vissen (recht op de foto). 
Grootste snoek 105 cm gevangen door Sjaak van Straaten, grootste snoekbaars 80 cm gevangen door Bert Bruyn.

Naast de mannelijke vissers hebben ook twee vrouwen meegedaan aan deze competitie. 
Geertje de Boer is op de 5e plaats geëindigd met 54 punten en 21 vissen. 
Nieta Genen heeft in totaal 15 punten bij elkaar gevist wat goed was voor een 24e plaats.

Naast nummer 1, 2 en 3 was er voor elke deelnemer een mooie prijs. De prijzen varieerden van een tapas bon, een stuk kaas, een fles drank tot nieuw visgerei. 
Wij willen alle sponsoren (Café Oudejans, CONO kaasmakers en Nipro Hengelsport) hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan onze snoek/ snoekbaarscompetitie.

Al met al, een geslaagde afsluiting van de competitie. Alle deelnemers bedankt en tot het volgende seizoen!

Tekst en beeld: Ronald Koek






Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies