Lid worden?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Dat kan door via de knop "vergunningen" een vergunning aan te vragen. Daarna bent u automatisch lid van onze vereniging en ontvangt u de grote vis pas via de post.
en u ontvangen een digitale vergunning zodat u direct kunt gaan vissen.

Maar u kunt  ook een e-mail schrijven aan:

Gerard de Boer

Vermeld daarbij:

Uw naam (zoals die op uw rijbewijs, Id of Paspoort) staat
Adres gegevens
geboorte datum
(man of vrouw)

U ontvangt dan snel van ons een lidmaatschapskaart en een contributie nota van 7 euro.
(met deze lidmaatschapskaart mag u in de bebouwde omgeving van De Rijp vissen) zie onderdeel vergunningen met de beschreven beperkingen.

Of:
U kunt direct bij Restaurant Oudejans, Rechtestraat 108 in De Rijp bij de bar uw verenigingskaart/vergunning ophalen tegen betaling van 7 euro.  (makkelijker kan het niet)

Viscollege de Hengelaar is de goedkoopste vis vereniging van nederland, bij ons kunt u de vispas bestellen voor 30 euro!