Over ons

Viscollege De Hengelaar te De Rijp is opgericht in mei 1911 en bestaat dus inmiddels al meer dan 107 jaar!

Met bijna 230 leden behoren wij tot één van de grotere verenigingen van De Rijp.

Ieder jaar vissen we ca.35 competitiewedstrijden bestaande uit baarsvissen, witvissen en vissen op snoek en snoekbaars. Daarnaast worden er nog verschillende wedstrijden georganiseerd zoals jeugdvissen
en tijdens de kermis jeugd-, dames- en herenvissen.

Gezelligheid tijdens de competitiewedstrijden staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vereniging is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden die aan onze competities mee willen doen.

Daarbij zijn wij de goedkoopste visclub van nederland. Voor 30 euro heeft u al een grote vispas!
of voor 7 euro mag u vissen in het dorpswater van Graft de Rijp en Marken binnen.

Veel vis plezier !

Robert De Boer - Voorzitter

Ook lid worden? Ga dan naar het onderdeel "vergunningen" en zie hoe je dat kan doen.