Viscollege "de Hengelaar" heeft er een lintje bij!

terug naar overzicht

Dinsdag, 26 april 2016

Ons bestuurslid Jos Taam krijgt een Koninklijke onderscheiding












Na ons 100 - jarig bestaan in 2011 (Koninklijke onderscheiding) hebben Willem Alexander en Maxima besloten
dat ons bestuurslid Jos Taam een koninklijke onderscheiding moest krijgen, vanwege zijn buitengewone
hand- en spandiensten voor ons college. (en niet alleen voor onze visvereniging)

Jos is sinds 1979 bestuurslid en heeft zich ingezet als technische man, jeugdbegeleider en allerlei andere zaken die
onze vereniging ten goede kwamen.

Wij als vereniging mogen in onze handen knijpen dat we zo'n duizendpoot in ons midden hebben en hopelijk nog vele jaren.

Jos proficiat; Je hebt het dubbel en dwars verdient!

Namens het gehele bestuur en alle leden  BEDANKT.

Piet van Marle
voorzitter Viscollege de Hengelaar


De heer J. (Jos) Taam (68 jaar) is benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau

De heer Taam zet zich sinds 1980 belangeloos in voor diverse verenigingen; zoals het Midwinterfeest, ijsclub, toneel- en musicalvereniging. Daarnaast verrichtte hij vanaf 1960 vrijwillig het schilderwerk aan huizen, instellingen, kerken en van diverse buren. Zijn beroep was schilder en zijn vakmanschap in de schilderkunst wordt door vele verenigingen en kerkinstellingen vertaalt in een bijzondere kunstzinnige uitdrukkingsvorm

Ook gaf hij glasadvies voor het columbarium, waarvan hij de nissen van glas voorzag alsmede adviezen over voorzetruiten.

Daarnaast is hij 27 jaar bestuurslid van het Viscollege De Hengelaar. Hier zet hij zich in voor de organisatie van de zomerbaarswedstrijden en roofvisavonden, begeleiding en organisatie van jeugdviswedstrijden, uitzoeken van visstekken, verzorger van de administratie, medeorganisator van de kermisactiviteiten en verzorgt daarnaast alle technische zaken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies